Faronics Activation Server

Screenshot louter ter illustratie!

Om Faronics producten te kunnen activeren dient u verbinding te kunnen maken met de activatieserver (https://api.faronics.com) vanop het werkstation waarop u de activatie probeert uit te voeren. De pagina geeft meteen ook de status weer van de activatieserver.

Mogelijk dient u bepaalde instellingen in uw router en/of (hardware) firewall te wijzigen.

Indien u de pagina kan bereiken en de activatieserver online is maar toch problemen blijft ondervinden, laat ons dan uw WAN (extern) IP adres  weten d.m.v. ons support formulier.