Screenshot louter ter illustratie!

Om de actuele Anti-Virus definities te kunnen downloaden voor Faronics Anti-Virus dient u verbinding te kunnen maken met de definitieserver (http://defs.deepfreeze.com/) vanop de Deep Freeze Enterprise of Core console en vanop de werkstations waarop u de Faronics Anti-Virus client heeft geïnstalleerd.

De pagina geeft meteen ook de status weer van de definitieserver en de versie van de actuele definities.

Mogelijk dient u bepaalde instellingen in uw router en/of (hardware) firewall te wijzigen.